POSEBNI VISINSKI RADOVI

Radovi na visini ili u dubini spadaju među najopasnije poslove, pa ih stoga prepustite adekvatno osposobljenim radnicima s adekvatnom opremom.

Visinske radove izvodimo pomoću tehnike s užadi za koju smo visoko osposobljeni. Uporabom te tehnike smanjujemo troškove sanacije jer isključuje potrebu za dodatnim najmom dizala, košara ili skela.

U svom radu koristimo kvalitetnu zaštitnu opremu za visinske radove proizvođača FALL SAFE i PETZL

ČIŠĆENJE ŽLJEBOVAV

Čišćenje žljebova i krovova obavljamo na svim objektima.
Naša ponuda također uključuje postavljanje filtera s mrežicom, poklopaca za žljebove i električnih grijaćih kablova odnosno sustava za sprječavanje zaleđivanja odvoda.

Učinkovit odvod kišnice sprječava prokišnjavanje i nastanak plijesni. Nakupljanje raslinja u žlijebu ometa protok vode i samim time funkcionalnost žlijeba.

Funkcionalnost žljebova je potrebno provjeriti i svaki put kada krov prokišnjava i prije nego što se odlučite na njegovu obnovu.

SANACIJA I ODRŽAVANJE KROVOVA

Specijalizirani smo za sanaciju krovnih konstrukcija na svim vrstama objekata (industrijski, komercijalni, stambeni, poslovni itd.). Za sanaciju krovova koristimo najmodernija sredstva za brtvljenje (mase za brtvljenje i tekuće membrane) vodećih svjetskih proizvođača.

UKLANJANJE SNIJEGA S KROVOVA

Veće količine snijega treba pravovremeno ukloniti s krova jer bi inače moglo doći do oštećenja krovnog pokrova ili krovišta ili čak poremećaja statike. Čišćenjem krova brinemo i za sigurnost prolaznika.

Veća količina snijega je posebno opasna na građevinama s krovom malog nagiba ili ravnim krovom. Pogotovo se to odnosi na mokar južni snijeg, kojega kubični metar može imati više od 300 kilograma. U slučaju da se snijeg zaledi, težina mu se može povećati za čak tri puta.

NJEGA I UKLANJANJE VISOKOG DRVEĆA I GRMLJA

Naša ponuda uključuje savjetovanje i izvedbu njege drveća u urbanim sredinama, pored objekata i na opasnim mjestima. Nudimo profesionalnu rezidbu i uklanjanje drveća bez obzira na visinu debla uključujući i odvoz.

DRUGI VISINSKI RADOVI

 • čišćenje prozora i staklenih površina
 • bojanje objekata
 • manje sanacije fasada
 • bojanje drvenih površina
 • čišćenje i zaštita nasipa
 • montaža reklamnih panoa

STRUČNA EKIPA

U tvrtki EU SAFETY d.o.o. veliki naglasak stavljamo na stručnu osposobljenost naših instruktora. Osim visoke stručne spreme, naši instruktori imaju i višegodišnje iskustvo, koje im omogućava da osposobljavanje maksimalno prilagode stvarnim potrebama radnog mjesta.

NAŠI INSTRUKTORI

ROK TEUL

 • Aktivni alpinist i gorski spašavatelj s više od 20 godina iskustva.
 • Različite tehnike s užadi za visinske i podzemne radove je nadograđivao prilikom gradnje avanturističkih parkova i drugih tehničkih projekata.
 • Njegova specijalnost je prezentacija tehnika spašavanja i davanja prve pomoći u nesrećama.

JAKA PRIJATELJ

 • Instruktor s područja sigurnog rada na visini osposobljen za pregled sigurnosne opreme za rad na visini s 10 godišnjim iskustvom. Ima certifikat ITHF.
 • Instruktor i trener sportskog penjanja s više od 20 godina bogatog iskustva na području edukacije djece, mladih i odraslih.
 • Sudionik u istraživanjima o terapeutskom penjanju.